Promenader

Långa promenader, gärna i skogen med nivåskillnader där alla benens muskler får jobba ger dig både kondition och bränner fett. En timme om dagen räcker gott och väl för att se resultat.

Simning

Utöver att simning förbättrar din kondition är det också en skonsam träning som är bra för musklerna. Det är bättre att göra få, kraftfulla simtag än många slarviga. Föreställ dig att din armbåge ska vara överst vid armtagen, sätt handen lite snett i vattnet framför dig, stick ner den djupt och dra den in mot dig själv.

Yoga

Yoga är en av de bästa träningsmetoderna för att få uthålliga muskler och att arbeta med lederna mjukar upp dem och förebygger sjukdomar och skador. Nivåerna av stresshormoner minskar och musklerna slappar av. Det är välgörande för hela kroppen. Vill man gå ner i vikt finns det olika yogametoder, bland annat poweryoga som är en kraftfull, svettig och fysisk yogaform där man tränar med sin egen kroppsvikt i en kombination av rörelser, ställningar och andning.

Spinning

Spinning är en skonsam och effektiv träning. Träningsformen förbättrar konditionen snabbt och ger också ett snabbt resultat på midjemåttet.

  Äta nyttigt? För dyrt enligt Millennials