Så kommer vi till alla som tycker att brösten är så små att figuren inte är proportionerlig. Utan bröst känns det som om allt annat är elefant-stort. Säkerligen önskar du att du fötts med lite mer bröst och kanske du drömmer i hemlighet om att någon gång våga operera dig till större bröst. Du är perfekt som du är. Glöm inte att de flesta toppmodeller har små bröst och de klär i nästan alla kläder! Det samma gäller antagligen dig och dina bröst. Även om du har några kilo för mycket här och där så ska du vara glad att du fått små bröst av naturen. Titta bara på Jennifer Lopez, Chalize Theron och Nicole Kidman. Små bröst är snyggt i kläder. Och små bröst är lätta som en plätt att trolla fram till åtminstone en storlek större. Ett alternativ för bröstförstoring är tabletter och kosttillskott som innehåller ingredienser som kan hjälpa kroppen att producera mer bröstceller och därmed kunna ge dig större bröst.

Knep för små bröst

Observera att alla våra tips och knep är beroende av din unika kroppsform och årstid. Alla tips har sina undantag och begränsningar. Prova dig fram! Det är du som har nyckeln till vad som är rätt för just dig!

Grundreceptet är en bra bygel-bh med vaddar eller någon slags inlägg. Leta efter en bh som är en aning större än du behöver. Framförallt kupan bör vara lite större än ditt bröst. Pröva en massa olika men köp bara den som är absolut tipp topp. För att du ska veta vad som är tipp topp följer du våra tips nedan:

 • När du har på dig bh:n som är lite för stor ska bygeln gå under dina bröst. Den får absolut inte lämna en del av underdelen eller sidorna av dina bröst utanför.
 • Leta efter bh:ar som har en välvd och rundad kupa som håller sig stel och rund utan att brösten fyller ut!
 • När du tittar ner i bh:n kanske inte brösten fyller ut helt och hållet. Det gör inget, men dina bröstvårtor ska i varje fall inte synas. Man ska bara se hud.
 • Välj bh i ett slätt material som tex siden, silke eller lyckra utan spets.
 • Undvik axelbandslösa bh:ar. I princip ger de dig en hemsk silhuette och har
  en förmågan att platta till alla bröst, även de större!
 • Se till att det går att spänna åt axelbanden trots att dina bröst inte riktigt fyller ut bh:n. Detta är nödvändigt så att dina axelband inte ramlar ner hela tiden.
 • När du spänner åt axelbanden sitter bh:n bekvämt ändå? Kasar ryggknäppningen upp på ryggen till en obekvämt hög position? I såfall har du inte hittat rätt axelbandslängd eller eventuellt är den bh:n inget bra för dina bröst.
 • Det är ett stort plus om det finns en liten ficka i bh:n där du kan lägga en extra vadd eller inlägg.
 • Nu för tiden kan du köpa silikon-inlägg i nästan varje underklädesbutik. Köp inlägg som är realistiskt stora – inte megastora. Kontrollera att deras vikt är OK. Om du köper för stora / tunga silikoninlägg kommer de kanske att ramla ur din bh alternativt kommer du att gå och oroa dig hela tiden.
 • Se till att inte överdriva allt för mycket med din nya bröstförstorande bh. Likaså ska du hålla inläggen i en lagom storlek. Den dag vädret är fint och dina kompisar insisterar på att gå till stranden kan det bli en pinsam tystnad om dina bröst är 5 storlekar mindre än vanligt! Detsamma gäller om du träffar en kille och ni beslutar er för att gå hem tillsammans!
 • Sist men inte minst ska du alltid sätta på dig tröjan / t-shirten innan du beslutar dig för om bh:n är tillräckligt bra. Utan det testet har du ingen aning om vilken form dina bröst kommer att få.
 • Ok. Nu har du det mest elementära, en bra och fylld bh för dina numera stora bröst. Vill du veta hur du ska klä dig för att ge dina kompisar intrycket att dina bröst är ännu lite större än den illusion din nya bh ger? I såfall kan du fortsätta läsa här nedan.
  Rökning förstör ditt utseende

Klädknep för att förstora brösten

De flesta urringade t-shirts och urringade tröjor har en tendens att visa att det är rätt tomt i brösthöjd. Därför ska du ha som regel att aldrig klä dig i urringat.

Däremot får du en utsökt barm i ett linne som går upp dit där halsen börjar. Gärna en som sitter åt runt brösten och därmed förstorar. Om den är ärmlös är det perfekt. Det skapar en illusion om att du har större bröst. Det bästa är om mycket av axlarna syns. Det är inte bara sexigt utan skapar också en illusion om att din barm är bra mycket större.

Klädknep

Att visa axlarna när man har små bröst är som sagt utmärkt. Om du klär dig i en så kallad halterneck, ger det din kropp en illusion om bröstförstoring, dvs de uppfattas som större, medan dina axlar ges ett avsmalnande intryck. Det gör att dina bröst blir större. Glöm dock inte att inte visa dig i en urringning hur mycket axlar du än visar. Det funkar inte!

Om du absolut måste ha på dig den där urringade favorittröjan så se till att du har en tajt t-shirt under. Låt t-shirten sticka upp i uringningen och ut vid midjan.

Kommer du ihåg Jennifer Lopez underbara Versace klänning som hon bar till den Amerikanska Grammygalan år 2000? Den där blågröna Versace kreationen som var djupt V-ringad ända ner till naveln och som, om den inte varit fastklistrad på hennes bröst, lätt kunde ha blivit en riktig skandal. Skandal blev det inte riktigt men det blev antagligen århundradets mest omtalade klänning tack vare det som den visade eller snarare det som den inte visade!

  Bröstförstoring och Bröstoperation

Den klänningen är ett bra exempel på en klänning som du med små bröst klär jättebra i. Du visar axlarna, dina bröst syns, men ändå inte och samtidigt är det världens sexigaste klänning. En topp till ett par jeans som även den är v-ringad ner till naveln funkar också perfekt.

Hur kan jag få mina bröst att se större ut?

Däremot ska du generellt undvika klänningar som är urringade och hellre klä dig i klänningar som går upp emot där halsen börjar. Om du tycker att det verkar tantigt att inte visa hud kan vi varmt rekommendera att visa ryggen istället. Ryggen kan du visa ända ner till rumpan om du så vill, och det kan jag lova att du kommer att få mycket beröm för!

Om du har en smal midja framhäv den med ett bälte. En smal midja kan få små bröst att se mycket större ut.För dig med små bröst kommer relativt tajta tröjor (som slutar vid höfterna) med polokragar att vara räddningen i nöden. Det tjocka materialet i en tröja gör att dina bröst ser större ut samtidigt som den höga höjden på kragen får dina bröst att synas tydligare och med större ”bröst”kraft! Ju längre ärmen är ju bättre. Fast även en ärmlös polotröja gör de minsta brösten åtminstone två storlekar större.

När du nu får rådet att inte visa dig i urringade tröjor, t-shirts och klänningar så kanske du tänker ”Herre gud nu måste jag bli tantig”. Men det är helt fel. Bara för att du inte visar brösten finns det inga begränsningar för att visa andra kroppsdelar. Ryggen, armarna, benen och axlarna är minst lika vackra och sexiga som bröst. En tjej i bar rygg får minst lika många blickar från killarna som en som visar en urringad barm. Och säkerligen bra mycket mer respekt både från det manliga och kvinnliga könet.

  Allt om bröst

Så får du dina bröst att se större ut

Sist kommer ett par ord om färger för dig som gärna vill ha större bröst. Vit färg förstorar, medan svart och mörka nyanser förminskar. Därför kan vi rekommendera ljusa färger på överkroppen för att skapa en illusion av stora bröst. Ta till exempel en ljus t-shirt, gärna tajt hellre än slapp och säckig, med en mörk kavaj ovanpå. Beroende på din smak och storlek på rumpan kan du antingen ha mörka döljande byxor eller ett par tajta och sexiga jeans. Allt handlar om illusioner och blir du specialist på att skapa rätt illusioner med din kropp kommer du att lyckas med vad du vill!

Och allra sist, glöm det där med bröstförstoring med kirurgi. Du ska vara glad att du är född med små bröst. Små bröst är lättare att förvandla med kläder och de åldras med klass! Du slipper häng och respektlösa, bröstfixerade killar och framför allt kommer du inte att lida av ryggont som beror på dina bröst.

Njut av livet och använd dig av våra fab (fabulösa) tips!