Vaknar du alldeles för sent för att hinna lägga en omsorgsfull makeup som håller hela dagen? Ingen fara, det går att lägga en snygg och hållbar makeup på mindre än tio minuter. Hemligheten är bra produkter och en rutin som fungerar. Vi visar dig hur.

3 snabba tips till din Makeup

  1. Tvätta ansiktet i iskallt vatten för att vakna till och för att minska eventuell svullnad kring ögonen. Efter rengöring smörj in ansiktet med en dagcreme speciellt anpassad för din hudtyp.
    Använd en concealer med flytande konsistens och lägg små fina streck kring mörka partier eller områden i ansiktet du vill tona ned. Avsluta med mineralfoundation som du sveper med cirklande rörelser över huden. Sug in kinderna och ta ett solpuder/rouge och borsta från kindbenet in på kinden.
  2. Lägg en ljus ögonskugga över hela ögonlocket och dutta lite av skuggan precis under den nedersta fransraden. Detta gör dina ögon större och skapar ett intryck av stora, pigga ögon. Måla mascara från fransroten och uppåt. För att öppna upp blicken kan du böja fransarna med en ögonfransböjare.
  3. Avsluta med läppglans/läppstift eller humör.
  Varför välja ekologisk hudvård